Vimax Original Malaysia Murah


Over 20 Million Bottles Vimax Herbs Sold All Around The Globe!

  Lebih Sejuta lelaki seluruh dunia telah menggunakan Vimax sejak 15 tahun dulu untuk meningkatkan kelelakian mereka. Di Malaysia kami ada rekod para pelanggan yang menggunakan Herba Vimax untuk mengoptimumkan kesihatan mereka sejak 2006 lagi. Jika mereka menggunakannya, dan Vimax telah 15 tahun dipasarkan dan permintaan semakin meningkat dengan pembelian ulangan yang tinggi, serta doktor-doktor juga mengambil bahagian dengan memberikan rumusan Vimax ini kepada pesakit mereka, sudah pasti Vimax Original bukan sembarangan herba. Kajian secara klinikal pula mendapati Vimax Original berkesan. Pelanggan kami terdiri dari golongan VIP dan Vimax bermanfaat buat mereka.
Jika Vimax memuaskan hati mereka, anda pula bagaimana? Teruskan pembacaan anda...

 BESAR & PANJANG
 TEGUH & TAHAN LAMA
 SUBUR & BANYAK MANI
 CEGAH MATI PUCUK
"Ulasan ringkas pengguna, isteri suka, saiz tambah 2 inci, mani semakin banyak, 3 bulan guna, kekerasan bertambah!"

  No#1 Back Up By World Famous Urology Doctor

 

Jaminan Dr. Urologi terkemuka Dunia!

 Dr. Mario Dumitrascu MD.

 Dr. Mario telah bersama Vimax (Pillsexpert Inc, Canada)
sejak 11 tahun dulu.
 Memperkenalkan herba yang selamat, semulajadi dan berkesan kepada lelaki seluruh dunia.
 Vimax Original di iktiraf doktor urologi terkemuka dunia.

Syarat untuk kesan optimum;
Anda mestilah mengamalkan Herba Vimax Original selama 3 bulan!
Kesan setiap individu berbeza-beza, sila cuba sendiri untuk kepastian.
Tanpa mencuba Vimax Original anda mungkin tidak tahu kesannya secara menyeluruh.
Namun apa yang kami pasti ialah;
Selepas sebotol Vimax Original anda beli, anda pasti akan beli lagi...
Anda juga pasti akan rekemen member-member untuk TRY Vimax Ori!
Disclaimer: Result using this product may vary from person to person.


Vimax adalah herba terkemuka dari Canada. Sudah 15 tahun terjual di pasaran dunia dan 6 tahun di pasaran Malaysia. Satu tempoh yang paling lama berbanding jenama lain.
Vimax memang BEST dan TERBAIK dalam pasaran. Kami dapati ia menjadi barang buruan "PENCIPLAK".
Jadi jangan terpedaya dengan barang tiruan yang bersepah dipasaran.

Sila pastikan anda beli yang ORIGINAL dan punyai pelekat baru HOLOGRAM '3D Dupont Izon'
bersama nombor siri yang berlainan
jangan terpedaya dengan harga murah,,,
ada udang di sebalik batu...

Ada Terlalu Banyak Karya Tiruan

 Jangan Sampai Terbeli Yang Punyai Kesan Sampingan Yang MEMBAHAYAKAN ANDA!

Sila pastikan anda beli yang ORIGINAL dan punyai pelekat baru HOLOGRAM '3D Dupont Izon' bersama nombor siri yang berlainan!
jangan terpedaya dengan harga murah,,,
ada udang di sebalik batu...

Ingatlah! tiada lagi di dunia ini dimana produk tiruan lebih mahal dari produk original, produk tiruan pasti lebih murah bagi menarik perhatian para pelanggan agar membelinya.SEKARANG CUBA ANDA TEKA, ADAKAH VIMAX DI BAWAH INI ORIGINAL?

 
JAWAPANNYA IALAH "TIRUAN" "COUNTERFEIT" "IMMITATION"
Merujuk gambar diatas botol pertama dari kiri Lot number tidak wujud, botol kedua dari kiri, Lot number di-print pada label, ia sepatutnya pada botol, yang ketiga dari kiri pula, hologram yang diguna tidak asli, yang keempat pula ialah kedudukan no Lot number tidak tepat dan font Lot number yang tidak sama dengan Pillsexpert Inc.
Anda terkejut?  Dapatkah anda kesan perbezaan ORIGINAL dengan TIRUAN? Anda tidak dapat bezakan bukan? Ya, kini LANUN dapat meniru Vimax Original hampir 100%. Namun Hologram '3D Dupont Izon' tidak dapat dibuat TIRUAN. Jadi beli Vimax Original yang berpelekat hologram Anti Lanun Cetak Rompak. Ketahui bagaimana untuk membezakan Original dan Tiruan.
Hubungi wakil kami, jika anda terbeli Vimax Tiruan.

Kebanyakan website di Malaysia menjual produk TIRUAN dari China. Jadi hati-hati kepada pengguna, sebab anda laburkan duit anda pada barangan yang BAHAYA.
Pernah anda dengar?  Berita ini masuk TV dan keluar surat khabar,
"Seorang lelaki mati mengejut di Chow Kit"
Buat kajian ya tuan-tuan dan puan-puan.


Last sekali ialah... Vimax  ORIGINAL, "Pillsexpert Inc" ada pelekat HOLOGRAM 3D Dupont Izon. Jika syarikat yang anda berurusan bagi alasan tiada stok dan Vimax mereka tiada HOLOGRAM 3D Dupont Izon... hati-hati, anda mungkin sedang berurusan dengan peniaga/individu yang menjual produk TIRUAN! Kalau hendak pastikan lagi, tanya mereka ada STOK atau tidak, BIASANYA mereka akan kata TIADA STOK, STOK habis dan pelbagai alasan lagi, dan mereka akan suruh anda beli produk JENAMA LAIN? Kenapa pula suruh beli JENAMA LAIN, sedangkan VIMAX is the BEST product! Lagi satu PENCIPLAK memang payah untuk dihubungi, mereka hanya berurusan melalui emel dan SMS sahaja. Bila Call tidak jawab? Pelik bukan? Pastikan anda membeli dari peniaga yang senang untuk dihubungi, untuk memudahkan urusniaga!
SAYA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN DAN MEMBELI VIMAX ORIGINAL
BOLEHKAH SAYA BERHUBUNG DENGAN PEGAWAI PERHUBUNGAN SECARA LIVE? (LANGSUNG)
Yes! with Pillsexpert Inc. Whenever you call, an expert advisor will pick up 24/7.
No machines will answer your phone and there are no buttons to push. Guaranteed.
Sila hubungi:


"Hanya Vimax Hologram '3D Dupont Izon' bersama nombor siri berlainan sahaja yang dapat membezakan Vimax Tulen dengan yang palsu"
 tiada PELEKAT HOLOGRAM '3D Dupont Izon' bersama nombor siri berlainan,
 pulangkan pada PENJUAL & minta balik DUIT anda, 


 Sila dapatkan VIMAX ORIGINAL!


1. Ada Hologram 3D Dupont IZON 3D Vimax Inc. Canada

2. Kapsul Warna Jernih

3. Serbuk Kapsul Warna Perang

4. Logo Vimax Berkilau!

5. 100% Herba

6. 100% Berkesan & Selamat
 


Disebabkan terlalu banyak vimax tiruan yang dijual dipasaran sekarang, vimax group telah mengeluarkan vimax berserta pelekat hologram iaitu pelekat Du Pont IZON 3D berserta serial nombor yang boleh di sahkan di website rasmi vimax. Rajah di bawah adalah ciri-ciri vimax original yang di keluarkan oleh vimax group dan beberapa perbezaan vimax original dan tiruan.

Check for the security dots in the 3D Izon® hologram on your Vimax product. Tilt the hologram and look for the dots as shown in the image below:

  • Ensure package has not been tampered with.
  • Ensure the security label is not damaged or torn.
  • View the red and green security label by tipping in each direction to see the dots on each side. See image above.
  • Verify the serial number is valid.
* If the product you receive does not comply with the above, no hologram, the serial number is not valid or the package shows evidence of tampering please call +6 017-6147 537 , as this may not be a genuine Vimax product.

Setiap produk Vimax Original akan disertakan dengan hologram dan anda boleh mengesahkan ketulenannya secara online di website Vimax Group Canada.


 Bilakah saya akan dapat kesan-kesan positif?

MINGGU 1-4
Dalam beberapa minggu anda akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.

MINGGU 4-8
Selepas itu, selepas 2 bulan, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga ketebalannya, anda akan dapati ia lebih lebar dan keras.  Apabila anda berdiri di depan cermin, zakar anda akan kelihatan gemuk dan tebal.

MINGGU 9+
Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia hanya mengambil masa 3 bulan sahaja untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak sekali.

SAYA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN DAN MEMBELI VIMAX ORIGINAL
BOLEHKAH SAYA BERHUBUNG DENGAN PEGAWAI PERHUBUNGAN SECARA LIVE? (LANGSUNG)
Yes! with Pillsexpert Inc. Whenever you call, an expert advisor will pick up 24/7.
No machines will answer your phone and there are no buttons to push. Guaranteed.
Sila hubungi:
Bahan-Bahan Dalam Vimax (Herba berkualiti tinggi)
Herba yang diguna 1st grade. Kini dengan "Technology Smart Dose" Jadi anda tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul Vimax sehari sudah mencukupi. Makanlah kapsul Vimax sebiji sehari selepas sarapan pagi.


Benih Menggetar (Seman)
 Benih menggetar dikenali sebagai tonik yang menguatkan buah pinggang dan digunakan secara meluas untuk memulihkan masalah seksual seperti mati pucuk, pelepasan air kecil waktu malam, ejakulasi pra-matang.

 Saw Palmetto
Dikenali untuk merangsang libido yang rendah pada lelaki dan meningkatkan tenaga seksual. BPH menemukan bahawa ekstrak saw palmetto mengurangkan radang prostat dengan kadar 13%.


 Epimedium Sagittatum 04:01 Ext (Menyalak/Kambing)
 Doktor/Pengamal Herba Cina melaporkan bahawa Epimedium Sagittatum/Horny Goat Weed meningkatkan libido dan meningkatkan fungsi ketegangan.


Hawthorne Berry (Fructus)
Hawthorn membantu melindungi anda daripada penyakit jantung dan mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Sekaligus membantu pesakit kardiovaskular. 

 Gingko Biloba 
 Tindakan herba ini boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidak upayaan saraf. Ginkgo meningkatkan peredaran darah periferi dan pengoksigenan.

 Inosine Anhydrous
 Ialah bahan semula jadi yang boleh membantu meningkatkan keupayaan badan untuk membawa oksigen, tanpa pengambilan oksigen di dalam paru-paru, jadi ia boleh bekerja lebih keras, lebih kuat. Ini adalah bukti kepada manfaat yang bagus semasa aktiviti seksual.Panax Ginseng
 Ginseng merangsang kegiatan kedua-dua fizikal dan mental dan mempunyai kesan positif terhadap kelenjar seks. Sumbangan herba ini merawat kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia juga cenderung membina darah dan sperma.


 Avena Sativa Ext 10:01 (Oat)
 Pemberi tenaga dan penggalak nafsu tanpa kesan sampingan yang berbahaya. Juga dikenali sebagai Seed Milky Oat atau Oat Liar, Avena Sativa digunakan untuk merangsang kedua-dua jantina lelaki dan wanita dengan cepat dan berkesan.Tribulus Terestris  
 Tribulus Terrestris kini terkenal sebagai penggalak bagi tujuan meningkatkan daya seks. Maksud dan herba ini berasal dari bahasa Bulgaria, kajian yang dijalankan dalam tahun 1970-an, mendapati kesan ke atas testosteron meningkat dan hormon "lutenizing" di kalangan lelaki yang dimiliki oleh pasangan subur.


 Cayenne
 Digunakan untuk menangkis penyakit dan menstabilkan peredaran darah. Ia juga mencegah sakit jantung dari serangan jantung yang mengejut dengan meningkatkan kekuatan jantung tetapi bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu yang rosak dan juga menolong menghilang kelesuan akibat persetubuhan.

 "Tahukah anda kebanyakan herba yang anda makan tidak memberikan anda kesan dan tidak berupaya membantu anda?
Ini kerana herba tersebut dihasilkan secara pukal melalui kaedah makmal dan artificial
(Tidak Asli)"


Try Vimax Original, sekurang-kurangnya sebotol. 
Tetapi kami syorkan 3 botol untuk kesan optimum! 
Rasai perbezaannya!
  
 SAYA BERMINAT UNTUK MEMPEROLEHI VIMAX ORIGINAL
BOLEHKAH SAYA BERHUBUNG DENGAN PEGAWAI PERHUBUNGAN SECARA LIVE? (LANGSUNG)

 Ya, sila hubungi:
Harga Asal Vimax Ialah RM329 Sebotol Tetapi Kami Berikan Tawaran Harga RM250 (Jimat RM79) Untuk Anda Beserta Hadiah-Hadiah PERCUMA Yang Menarik Untuk Anda. 

Krim Developpe Sex II - Krim Urut Zakar Dari France (RM55)
Vimax Delay Spray - Spray Tahan Lama Seks (RM130)
Vibrate Ring - Cincin Bergetar (RM50)
Bathmate Hercules Pump - Pam Zakar No.1 di United Kingdom (RM199) 


Kami adalah penjual dan pengedar sah Vimax Original Canada di Malaysia.
*Mempunyai Hologram 'Dupont Izon 3D' & Nombor Siri yang berlainan pada setiap botol Vimax Original*
HANYA STICKER HOLOGRAM 'Dup
ont IZON 3D' BERSAMA NOMBOR SIRI BERLAINAN YANG BOLEH DISAHKAN OLEH PILLSEXPERT INC. CANADA (vimaxgroup.com) SAHAJA YANG DAPAT SELAMATKAN ANDA DARI TERBELI PRODUK TIRUAN!

CARA MEMBELI MELALUI TRANSAKSI BANK

Masukkan Jumlah Wang Mengikut Bilangan Botol Yang Ingin Dibeli Ke Akaun Berikut
Atas Nama Mohd Nazri:


Internet Banking
 Mesin Cash Deposit
 Pindahan Wang Melalui ATM
 Melalui Kaunter Bankin
 Antara Bank / Intergiro


SIMPAN RESIT & BUKTI PEMBAYARAN
dan hantarkan maklumat dengan lengkap
ke:
  

Pesanan anda akan kami uruskan segera dan mengambil masa 1-4 hari untuk sampai bergantung kepada destinasi anda.
Kami menggunakan khidmat Poslaju dan Penghantaran adalah PERCUMA.

VIMAX COD (CASH ON DELIVERY)

Kuala Lumpur,Ampang, Cheras, Kajang, Bangi, Serdang, Klang, Shah Alam, Pandan Indah, Jalan Semarak, Sg Besi, Kg Baru
Putajaya
Seremban, Senawang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Gemas, Tampin
Alor Gajah, Ayer Keroh

 Syarat untuk kesan optimum;
Anda mestilah mengamalkan Herba Vimax Original selama 3 bulan!
Kesan setiap individu berbeza-beza, sila cuba sendiri untuk kepastian.
Tanpa mencuba Vimax Original anda mungkin tidak tahu
kesannya secara menyeluruh.

Namun apa yang kami pasti ialah;
Selepas sebotol Vimax Original anda beli, anda pasti akan beli lagi...
Anda juga pasti akan rekemen member-member untuk TRY Vimax Ori!
*COD hanya untuk pembelian 3 botol ke atas
Disclaimer: Result using this product may vary from person to person.